Gespecialiseerd in haar, kleur, trendy haarwerken en veel meer!

FLIP IN HAIRAl tijden verkrijgbaar bij Mifi voor zeer gunstige prijzen. Kom langs en informeer vrijblijvend.

REVOLUTIE IN HAIREXTENSIONS

Met de Flip-in Hairextension heeft u een keuze uit twee verschillende modellen. Model ZZK: deze variant valt enkel aan de achterkant van het hoofd.Model MZK: deze variant valt zowel aan de zij- als achterkant van het hoofd.

Beide modellen zijn leverbaar in vijf verschillende lengtes en maar liefst 45 kleuren. Daarvan zijn nu ook enkele kleuren verkrijgbaar met slag (Bodywave) plus met krul (Italian Bodywave).

KRULLEN, STEIL OF ER TUSSENIN

Of u nu krullend haar hebt, steil, of een beetje slag, met Flip-in Hair kunt u ieder kapsel verlengen of meer volume geven.

Flip-in Hair is verkrijgbaar in steil, slag en krul. Er is voor u een ruime keus om het juiste haartype en de gewenste lengte te kiezen. Flip-in Hair is gemaakt van 100% human hair en is gegarandeerd van hoge kwaliteit. Daarom kunt u het stylen zoals u dat normaal ook zou doen.

Flip-in Hair is verkrijgbaar in Stijl (45 kleuren) -Slag (14 kleuren) -Krul (20 kleuren)

Vragen over Flip in Hair

Hoe weet ik welke kleur het beste bij me past?
Met de Flip in hair kun je onopvallend extra lengte en volume creëren in je eigen haarkleur, of juist met een opvallend contrast. Om de juiste keuze te maken, kun je het beste een bezoek brengen aan een van onze dealers. Zij kunnen je precies adviseren wat het beste bij je past, qua kleur maar ook qua lengte. Kijk bij de verkoopadressen voor de kap- en beautysalon bij jou in de buurt.

Ik wil mijn Flip in hair graag wassen, hoe kan ik dat doen?
Doordat Flip in hair gemaakt is van 100% human haar, dien je het te behandelen zoals je eigen haar. Zorg ervoor dat je de Flip in hair, voordat je hem gaat wassen, goed uitkamt. Begin met het kammen altijd onderaan en werk zo naar boven. Gebruik voor het wassen van de Flip in hair een verzorgende shampoo die je op het haar verdeelt (van boven naar beneden) en vervolgens uitspoelt. De conditioner verdeel je op dezelfde manier en laat je even intrekken. Deze spoel je met lauwwarm water uit. Leg de Flip in hair op een handdoek zodat het meeste vocht eruit trekt. De handdoekdroge Flip in hair hang je op het meegeleverde hangertje en kam je voorzichtig met een grove kam of borstel uit. Het beste is om vervolgens de Flip in hair op het hangertje natuurlijk te laten drogen. Daarna kun je de Flip in hair stylen, precies zoals je wilt.

Hoe kan ik mijn Flip in hair het beste stylen?
De Flip in hair kun je het makkelijkst stylen op het meegeleverde hangertje. Het werkt niet alleen makkelijker, maar je ziet ook beter wat je doet.

Hoe vaak kan ik mijn Flip in hair gebruiken?
Doordat de Flip in hair geen schade aan je eigen haar toebrengt, kun je het zo vaak als je wilt dragen.

Ik ben met mijn stijltang tegen het draadje van mijn Flip in hair gekomen, wat nu?
Bij de Flip in hair krijg je altijd twee extra draadjes meegeleverd zodat je zelf de Flip in hair kunt herstellen, mocht de stijl- of krultang per ongeluk tegen de draad zijn aangekomen. Het is verstandig om, wanneer bij de kapsalon de Flip in hair voor het eerst gestyled wordt, de lengte van het draadje op te meten. Noteer dit ergens, en mocht je de Flip in hair een keer moeten herstellen, dan kun je hier makkelijk op terugvallen.

Kan ik mijn Flip in hair ook kleuren?
Nee, dat is niet mogelijk.

Ik heb kort haar, kan ik de Flip in hair dan ook gebruiken?
Zeker, maar je moet wel een beetje lengte hebben. Niet alleen om het draadje weg te kunnen werken, maar ook voor een natuurlijke overgang van je eigen haar naar de Flip in hair. Hoe langer je eigen haar is, des te natuurlijker de overgang oogt. Maar je kunt bijvoorbeeld ook de Flip in hair gebruiken om je haar op te steken of voor een staart.

Kan ik ook meer dan een Flip in hair dragen?
Het is zeker mogelijk om meer dan een Flip in hair te dragen. Soms is het zelfs ook noodzakelijk om op een natuurlijke manier een verlenging van het haar te krijgen. We adviseren dan het eerste model met zijkanten te dragen en de tweede zonder zijkanten. Zo krijg je nog meer volume, of een geleidelijke overgang naar lang haar.
Bijvoorbeeld:
Je kunt een Flip in hair dragen met de lengte 16 inch met zijkanten en daarover een Flip in hair 12 inch zonder zijkanten waardoor je een geleidelijke overgang creërt. Hetzelfde geld voor de 20 inch samen met de 16 inch.

Hoe maak ik krullen in mijn Flip in hair?
Voor krullen in de Flip in hair werk je het beste met een stijl- of krultang. Zorg er alleen altijd voor -voordat je een warmtebron gebruikt- dat je de Flip in hair beschermt met bijvoorbeeld een serum. Het makkelijkste (en snelste) werk je wanneer je de Flip in hair krult als deze nog op het hangertje hangt.

Mifi Hairstyling Almere
Sisleystraat 4, 1328PJ

Email: info@mifi.nl
Kvk: 39096516

Bel voor afspraak

036-5354290

Sisleystraat 4
1328PJ Almere-Stad

Mifi Hairstyling op facebook

Ontwikkeling en realisatie door

Scroll to Top